Dibevo

Welkom in de wereld van Gezonde diervoeding Happy Dog, Happy Cat.

Hoe alles begon…
Wat in 1948 begon met de vervaardiging van aardappelvlokken voor het voeren van landbouwhuisdieren, ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een innovatief productiebedrijf voor hoogwaardig huisdiervoer. Familiebedrijf versus multinationaal opererende concerns: bovengemiddelde groeipercentages gedurende de afgelopen 10 jaar hebben Happy Cat succesvol en van Happy Dog zelfs de nummer 2 in de Duitse dierenvakhandel in de sector droogvoer hond gemaakt, een respectabel resultaat. Maar dat is nog niet alles! De gewilde Happy Dog en Happy Cat producten hebben de weg van Wehringen naar de wijde wereld gevonden. Zo zijn de Happy Dog en Happy Cat producten
intussen niet alleen in Duitsland, maar ook in Europa, de grootste delen van Oost-Europa evenals in enkele landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika verkrijgbaar. Natuurlijk worden alle producten uitsluitend in het Beierse bedrijf in Wehringen geproduceerd.

Regionale grondstoffen
Ook de gebruikte grondstoffen koopt Happy Cat overigens grotendeels bij regionale, jarenlang bekende leveranciers. Natuurlijk zijn er uitzonderingen,
zoals bijvoorbeeld de zalm uit Noorwegen. Bovendien wordt bij de inkoop bewust gelet op grondstoffen die niet genetisch zijn gemodificeerd. Het sinds vele jaren gebruikte motto van het traditionele bedrijf ‘Natuurlijk gezonder’ is programma! Alle producten worden vervaardigd zonder synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

Sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid
De verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu ligt Georg Müller, de eigenaar en directeur van Happy Cat/Happy Dog zeer na aan het hart. Om deze reden werden in de afgelopen jaren al de meest uiteenlopende maatregelen gerealiseerd: het bedrijf produceert groene stroom via een eigen fotovoltaïsche installatie, produceert met installaties die aan de nieuwste (milieu-)technische standaard voldoen, gebruikt ook omwille van duurzaamheid voor zover dat gaat grondstoffen uit de regio met korte aanvoerwegen en onze transportverpakkingen bestaan voor 100% uit oud papier. Bovendien zet het traditionele bedrijf zich in voor verschillende projecten met het accent op sociale betrokkenheid en duurzaamheid, bijv. bij SOS Kinderdorf e.V., Growing Green en nog veel meer. Daarom vraag ik u, bezoek onze stand op de Dibevo-Vakbeurs waar u kunt kennis maken met al onze producten.

www.happydog.nu