Extra zekerheid

Extra zekerheid: Dibevo-dierenpension

De voordelen staan elders op deze internetsite. Op twee zaken willen wij alvast de aandacht vestigen.

In de eerste plaats zien wij ons Dibevo-dierenpension eerder als hotel dan als dierenopvang. Dat komt omdat wijzelf van huis uit honden- en kattenliefhebbers zijn. Ten tweede dienen wij als vakmensen over een pittige dosis vakkenis en ervaring te beschikken. Onze vakkundigheid betekent voor u de extra zekerheid. Als vakmensen voelen wij ons volledig verantwoordelijk voor uw huisdier. Wij zijn immers specialisten in huisdierverzorging. Logisch dus, dat wij uw hond of kat met liefdevolle, vakkundige verzorging omgeven, uw huisdier scherp in de gaten houden. Hierbij werken wij nauw samen een dierenarts. Het ligt dus voor de hand dat de hygiëne tot in de puntjes verzorgd is. En dat bijvoorbeeld een borstelbeurt tot de dagelijkse verzorging behoort, is eigenlijk overbodig te zeggen. Net zoals natuurlijk een goed verwarmd hok in de koude dagen van het jaar.

Niet meteen beslissen?

Neem nog niet meteen contact met ons op om te boeken, maar maak eerst eens een afspraak om ons Dibevo-dierenpension te bezichtigen. U bent op vaste tijden (vanwege de rust voor de gasten) van harte welkom. Wij zullen u graag inlichten over hoe wij het verblijf van uw hond of kat veraangenamen. Hoe wij de huisdieren onderbrengen. En wij zullen vertellen dat in de meeste gevallen honden en katten het gewoon naar hun zin hebben in ons Dibevo-dierenpension. Dat bewijst onze trouwe en grote klantenkring die al jaren in vol vertrouwen hun huisdier aan onze professionele zorg overlaat.

Proeflogeren: uniek!

Wij kunnen u natuurlijk nog veel meer vertellen over die extra’s waardoor wij u de zekerheid bieden dat u rustig op vakantie kunt. Dat uw huisdier in vertrouwde handen achterblijft.

Bij twijfel kunt u zelfs gebruik maken van onze unieke service: Proeflogeren. Wij zullen u daarna graag inlichten hoe onze ervaringen met uw hond of kat zijn.