Persberichten

Opnieuw Dierbaar-keurmerk voor Dierenpension Hoevekestijn

Trots mogen we melden dat Dierenpension Hoevekestijn in 2017 voor het elfde opeenvolgende jaar het Dierbaar-certificaat heeft ontvangen! Dit is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar zestig over zo’n certificaat.

Arian Tak, eigenaar Dierenpension Hoevekestijn is trots: “Opnieuw heeft een Dierbaar-inspecteur een bezoek gebracht aan ons bedrijf en een en ander grondig doorgelicht. De inspecteur heeft bekeken hoe wij de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren geregeld hebben. Daarnaast is gecheckt of onze medewerkers vakbekwaam zijn en of we vaste protocollen gebruiken.”

“Dat bleek prima in orde”, vervolgt Arian. “Nu mogen we het Dierbaar-keurmerk opnieuw voor de duur van één jaar hanteren. Onze klanten hebben daardoor de zekerheid dat hun huisdier bij ons in goede handen is. Al bewijst onze trouwe en grote klantenkring dat zij daar al jaren zeker van zijn. Een compliment naar onze medewerkers is op z’n plaats: zij zorgen er samen met ons voor dat we dag in, dag uit de beste zorg geven aan onze logees.”

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie.

Dierenpension Hoevekestijn op SBS6

Over Lekker, leuk, leven.
Lekker, Leuk, Leven is een jong, snel en uitdagend lifestyle programma bij SBS6. Presentatoren Anouk van Schie & Wendy-Kristy Hoogerbrugge gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een Lekker Leuk Leven. Zij nemen je mee naar tal van ondernemingen binnen verschillende branches, passend binnen het thema van de week. De nieuwste gadgets, de nieuwste innovaties, de mooiste recreatieve plekjes van Nederland en tal van andere inhoudelijke items volgen elkaar in hoog tempo op.

Een lifestyle programma met snelheid en iedere week een andere invalshoek.
Zondagmiddag 23 juni rond de klok van 15:30 uur bij SBS 6 en
zaterdag 29 juni om 14.30 uur.

De cameraman, de presentatrice Anouk van Schie
en eigenaar Arian Tak

Onze nieuwe advertorial

Klik op de afbeelding om een vergrote weergave te bekijken.

Modelpension

Meer dan dertig pensionhouders uit heel Nederland bezochten ons “modelpension”.

Bekijk het artikel hier

Erkenning door stichting Dierbaar

hierbij een foto van de uitreiking van de oorkonde stichting Dierbaar door Dhr. R. Bronkhorst.

Dhr. Bronkhorst liet merken dat hij zeer onder de indruk was van dit pension en zei dat het een van de betere pensions in Nederland is.

Persbericht stichting Dierbaar
Artikel Roosendaalse Bode

Heropening

hierbij een foto van de heropening van ons dierenpension.

Robert Maaskant verrichtte de heropening van dierenpension Hoevekestijn op 17 mei 2003.
Bekijk het artikel hier

Dibevo

Meer informatie kunt u lezen op de digitale perskamer van Dibevo over Happy Dog.

Bekijk het artikel hier