Opnieuw Dierbaar

Trots mogen we melden dat Dierenpension Hoevekestijn in 2017 voor het elfde opeenvolgende jaar het Dierbaar-certificaat heeft ontvangen! Dit is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar zestig over zo’n certificaat.

Arian Tak, eigenaar Dierenpension Hoevekestijn is trots: “Opnieuw heeft een Dierbaar-inspecteur een bezoek gebracht aan ons bedrijf en een en ander grondig doorgelicht. De inspecteur heeft bekeken hoe wij de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren geregeld hebben. Daarnaast is gecheckt of onze medewerkers vakbekwaam zijn en of we vaste protocollen gebruiken.”

“Dat bleek prima in orde”, vervolgt Arian. “Nu mogen we het Dierbaar-keurmerk opnieuw voor de duur van één jaar hanteren. Onze klanten hebben daardoor de zekerheid dat hun huisdier bij ons in goede handen is. Al bewijst onze trouwe en grote klantenkring dat zij daar al jaren zeker van zijn. Een compliment naar onze medewerkers is op z’n plaats: zij zorgen er samen met ons voor dat we dag in, dag uit de beste zorg geven aan onze logees.”

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie.