Over ons

Een goed dierenpension

Dierenpension Hoevekestijn is al 30 jaar hét vijfsterren dierenpension in de Wouwse Plantage. Deskundige medewerkers verzorgen de tijdelijke opvang voor huisdieren; er is plek voor 120 honden, 20 katten en voor konijnen en vogels.

Vakkundigheid is extra zekerheid?

Eigenaren Arian en Angelien Tak zien hun Dibevo-dierenpension eerder als hotel dan als dierenopvang. Dat komt omdat het stel van huis uit honden- en kattenliefhebbers zijn. Samen met het team gecertificeerde medewerkers beschikken ze over een forse dosis vakkennis en ervaring. Deze vakkundigheid betekent voor u extra zekerheid.

Een modelpension voor Nederland

Het ligt voor de hand dat de hygiëne in het pension tot in de puntjes verzorgd is. En dat bijvoorbeeld een borstelbeurt tot de dagelijkse verzorging behoort, is eigenlijk overbodig te zeggen. Net zoals natuurlijk een goed verwarmd hok in de koude dagen van het jaar. De beschikbare ruimte voor de dieren is echter onderscheidend voor ons dierenpension. Honden hebben een net verblijf met vloerverwarming en kunnen bij toerbeurt uitwaaien op de uitloopweides. Katten vinden in de binnen- en buitenruimtes fijne speel- en slaapplekjes. Dat maakt Hoevekestijn sinds 2004 een modelpension voor Nederland, aangewezen door brancheorganisatie Dibevo en erkend door de Stichting Dierbaar.

 

Niet voor niks reserveren baasjes vaak eerst bij ons, voordat ze een vakantieverblijf voor zichzelf boeken. Gun uw huisdier het beste en breng hem naar Dierenpension Hoevekestijn in de Wouwse Plantage. 

Niet meteen beslissen?

Maak gerust een afspraak om ons dierenpension te bezichtigen. Vanwege de rust voor onze gasten bent u op vaste tijden welkom en lichten wij graag toe hoe wij het verblijf van uw hond of kat zo prettig mogelijk maken.