Services

Onze services

Naast een goede verzorging tijdens het verblijf – een dagelijkse borstelbeurt bijvoorbeeld en indien nodig het vervullen van dieetwensen – bieden wij als Dibevo-dierenpension u meer. Ons dierenpension beschikt over extra services. We noemen er enkele:

Lang weekend verblijf

Steeds meer mensen willen een weekend weg. Even uit de sleur. Ons dierenpension is daar op ingesteld. Vraag naar de mogelijkheden (ook voor snelle boeking).

Dagje logeren/dagverblijf

Indien u om wat voor reden ook uw huisdier gedurende korte tijd verantwoord onder wilt brengen, bieden wij u kort-verblijf-mogelijkheden.

Andere vakanties

Niet alleen tijdens de zomervakantie is uw huisdier welkom in ons dierenpension. Ook tijdens de kerst-, voorjaars-, paas- en pinkstervakantie kunnen wij uw huisdier een goed onderkomen bieden, onder de veilige paraplu van de strenge Dibevo-voorwaarden. Tijdig reserveren spreekt vanzelf. Voor skiërs, wandelaars en zonaanbidders.

Ook andere dieren?

Jazeker, in ons dierenpension zijn konijnen, papegaaien en kanaries ook van harte welkom. En reken maar dat ze het even goed krijgen als de honden en katten die te gast zijn!